Kétkerekű roller Frozen 2 Disney Smoby összecsukható, fékkel, magasságilag állítható kormánnyal 5 évtől

Termék leírása

Kétkerekű roller a Smoby vállalat műhelyéből, a közkedvelt Disney Jégvarázs 2 mese hőseivel díszítve egy kiváló közlekedési eszköz minden kislány részére 5 éves kortól. A csúszásmentes fogantyúk kellemes és kényelmes tapintást biztosítanak rollerezés közben. Mesés motívum, egyszerű szállítási lehetőség kirándulásokra, ezt mind a minőségi Smoby roller kínálja. Gyermek kétkerekű roller könnyed, a haladás rajta egyszerű és kényelmes. A kerekek védve vannak a sérülések ellen, de szükség esetén könnyedén leszerelhetők és cserélhetőek. A roller hátsó részén kiváló minőségű és megbízható fékpedál található.

A roller kormánya magasságilag állítható a kislány igényeihez, így a menő roller együtt növekszik a csöppséggel. A fogantyú szükség szerint három magassági fokozatba állítható, maximálisan 83 cm-ig. A roller könnyen összecsukható és szállítható, tehát kirándulásokon vagy nyaralásokon sem kell a csöppségeknek kedvenc járgányukat mellőzniük. Jégvarázs roller csúszásmentes és halk gumikerekekkel garantáltan leveszi a kis hercegnőket a lábaikról nagyszerű haladási tulajdonságaival. Ezen felül a rollernek köszönhetően a gyerekek megtanulják megtartani az egyensúlyérzéküket és fejlesztik mozgási és motorikus készségeiket. Roller ezen felül erősíti a végtagok izomzatát és megfelő formája az észlelés és reflexek fejlesztésének.

Jégvarázs mesemotívumba első pillantásra beleszeret minden kishölgy. Rollerezés közben ajánlott védőfelszerelés használata: sisak, térd, csukló és könyökvédő. A roller teherbírása 50 kg és méretei 70*32*83 cm. A francia Smoby vállalat eredeti, biztonságos és minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik bársonyos műanyagból. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekek mindig biztonságban és védve legyenek a sérülések ellen. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek70*32*83 cm
Termék magassága83 cm
A csomagolás méretei22*10*64 cm
Teljes hosszúság70 cm
Tolókar magasságamax 83 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2 kg
Maximum terhelés50 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.