Roller Frozen Smoby kétkerekű, ӧsszecsukható és állítható kormánnyal 5 évtől

Termék leírása

Gyerek Smoby kétkerekű roller manapság a legközkedveltebb Frozen mesemotívumban lett kivitelezve. Anna és Elza hercegnők ábrája díszíti a roller fellépő részét, mely csúszásmentes is egyben. Roller praktikus módon összecsukható a felére és könnyen elpakolható kirándulások alkalmadtán az autóba is. Roller gyerekeknek 5 éves kortól ajánlott. A csúszásmentes kormány bársonyos a tapintásra. A kormány három magassági fokozatban állítható, alkalmazkodik a gyerkőc magasságához. Roller teherbírása 50 kg. Érdekes motívum, modern kékes-lila színkivitelezés, egyszerű összecsukhatóság utazások alkalmadtán, ez mind előnyére válik a gyerek Smoby rollernek.

Gyerek kétkerekű roller könnyű, a suhanás rajta egyszerű és kényelmes. Kerekek védve vannak a sérülés ellen és szükség esetén egyszerű eltávolításuk és cseréjük. Gyerekek azonnal beleszeretnek a rollerezésbe, hisz mindig élvezetes móka számukra és nem utolsó sorban megfelelő módja az aktív szabadidő eltöltésére. Ezen felül a rolleren keresztül a gyerek elsajátítja az egyensúlyérzék megtartását, fejleszti mozgáskészségét és motorikus képességeit. Roller erősíti a végtagok izomzatát és még több időt töltenek a gyerkőcök a friss levegőn. Nem utolsó sorban megfelő formája az észlelés és reflexek fejlesztésére.

A roller hátsó részén lábfék található a nagyobb biztonság érdekében. Rollerezés alatt ajánlott a védőfelszerelés használata: térd-, könyök és csuklóvédők, illetve védősisak is elengedhetetlen. A francia Smoby vállalat eredeti, biztonságos és minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik bársonyos műanyagból. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekek mindig biztonságban legyenek és védve legyenek a sérülések ellen. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek72*32*83 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,18 kg
Maximum terhelés50 kg
Színakvamarinkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.