Háromkerekű roller Enchantimals Smoby állítható kormánnyal, csúszásmentes

Termék leírása

Gyermek háromkerekű roller Enchantimals egy igazán minőségi járgány a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely 3 éves gyerkőcök részére ajánlott, akik kedvelik a mesék világát. A roller csodaszép rózsaszín-türkz-lila színkombinációban tündököl és a kormányon a Enchantimals meséből jól ismert hősök köszönnek vissza. A háromkerekű roller kiváló minőségű, teljesen fém szerkezettel és stabil háromkerekű rendszerrel van felszerelve, hogy a kis versenyzők számára a haladás teljesen biztonságos legyen menő rolleljükön. 

A kerekek védettek a sérülésekkel szemben, de szükség esetén könnyedén leszerelhetőek és cserélhetőek. A kormány 67 és 70 cm közt állítható, a roller teljes méretei 52*32*70 cm. A menő járgány együtt növekszik csöppségével, alkalmazkodik igényeihez, így hosszabb idő után sem fogja megunni. Gyerkőcének nem kell már aggódnia az úttest egyeletlenségétől sem, mivel a halk és megbízható csúszásmentes gumi kerekek biztonságos rollerezést biztosítanak. A rollerezést még élvezetesebbé teszik a csúcsminőségű csúszásmentes fogantyúk, így kisfia kétségkívül élvezheti majd a kalandtúra minden percét. Természetesen bármerre is indul kis lurkója útnak, felelős szülőként gondolnia kell a védőfelszerelés használatára.

Modern háromkerekű roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint hagyományos társai, ezért se habozzon és lepje meg kis lurkóját ilyen nagyszerű közlekedési eszközzel. Roller teherbírása 20 kg. A rollernak köszönhetően a gyermekek megtanulják megtartani az egyensúlyérzéküket és fejlesztik mozgási készségeiket. A roller segíti a végtagok izmainak erősödését és nem utolsó sorban a csöppségek friss levegőn tölthetik a szabadidejüket. Ugyanakkor a gyerekeket felkészíti az odafigyelésre és a reflexeik fejlesztésére. Rollerezés közben ajánlott az olyan védőfelszerelés használata, mint a sisak, térd, csukló, és könyökvédők.

Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek55*32*70 cm
Termék magassága67 - 70 cm
A csomagolás méretei46*15*25 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,39 kg
Maximum terhelés20 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.