Roller Peppa Pig Disney Smoby háromkerekű, állítható kormánnyal 67/70 cm csúszásmentes

Termék leírása

Gyermek háromkerekű roller a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán tökéletes járgány, mely 3 éves gyerkőcök részére ajánlott. A roller vonzó kék-sárga színkombinációban pompázik és a kormányon a népszerű és vidám malackák köszönnek vissza, akiket gyerekek világszerte a szívükbe zártak már a Peppa malac mesesorozatból. A háromkerekű roller kiváló minőségű, teljesen fém szerkezettel és stabil háromkerekű rendszerrel van felszerelve, hogy a kis versenyzők gyönyörű élményeket éljenek át haladás közben.

A kerekek védettek a sérülésekkel szemben, de szükség esetén könnyedén leszerelhetőek és cserélhetőek. A roller együtt növekszik a gyerkőccel, kormány maximálisan 70 cm-ig állítható, roller teljes méretei 55*32*70 cm. Ne habozzon és szerezze be gyerkőcének, hisz egy megunhatatlan közlekedési eszközről van szó. 

Modern háromkerekű roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint hagyományos társai, ezért se habozzon és lepje meg kis lurkóját ilyen nagyszerű közlekedési eszközzel. Roller teherbírása 20 kg. A rollernak köszönhetően a gyermekek megtanulják megtartani az egyensúlyérzéküket és fejlesztik mozgási készségeiket. A roller segíti a végtagok izmainak erősödését és nem utolsó sorban a csöppségek friss levegőn tölthetik a szabadidejüket. Ugyanakkor a gyerekeket felkészíti az odafigyelésre és a reflexeik fejlesztésére. Rollerezés közben ajánlott az olyan védőfelszerelés használata, mint a sisak, térd, csukló, és könyökvédők.

A roller tárolása és kezelhetősége nagyon egyszerű, az összsúlya mindössze 2,2 kg. Gyerkőcének nem kell már aggódnia az úttest egyeletlenségétől sem, mivel a halk és megbízható csúszásmentes gumi kerekek biztonságos rollerezést biztosítanak. A rollerezést még élvezetesebbé teszik a csúcsminőségű csúszásmentes fogantyúk, így kisfia kétségkívül élvezheti majd a kalandtúra minden percét. Természetesen bármerre is indul kis lurkója útnak, felelős szülőként gondolnia kell a védőfelszerelés használatára.

Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek55*32*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei46*15*25 cm
Teljes hosszúság55 cm
Tolókar magassága67 - 70 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,2 kg
Maximum terhelés20 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...