Háromkerekű roller Corolle Smoby kosárral magasságilag állítható 67-70 cm

Termék leírása

Gyermek háromkerekű roller Corolle egy igazán fantasztikus közlekedési eszköz a francia Smoby vállalat műhelyéből, gyerekek részére már 3 éves kortól. A roller csodaszép rózsaszín-fehér színkombinációban tündököl és a kormányon praktikus kosár kapott helyet Corolle felirattal dísztíve, így kislánya együtt indulhat kedvenc babájával a kosárba ültetve útnak. A háromkerekű roller kiváló minőségű, teljes fémszerkezettel és stabil háromkerekű rendszerrel van felszerelve, hogy a kis versenyzők számára a haladás teljesen biztonságos legyen menő rolleljükön. A fellépő részt bájos virág minta díszíti, mely garantáltan lenyeri a kicsik tetszését. 

A kerekek védettek a sérülésekkel szemben, de szükség esetén könnyedén leszerelhetőek és cserélhetőek. A kormány maximálisan 70 cm magasságig állítható, a roller teljes méretei 55*32*70 cm. A menő járgány együtt növekszik csöppségével, alkalmazkodik igényeihez, így hosszabb idő után sem fogja megunni. 

Modern háromkerekű roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint hagyományos társai, ezért se habozzon és lepje meg kis lurkóját ilyen nagyszerű közlekedési eszközzel. Roller teherbírása 20 kg. A rollernak köszönhetően a gyermekek megtanulják megtartani az egyensúlyukat és fejlesztik mozgási készségeiket. A roller segíti a végtagok izmainak erősödését és nem utolsó sorban a csöppségek friss levegőn tölthetik a szabadidejüket. Ugyanakkor a gyerekeket felkészíti az odafigyelésre és a reflexeik fejlesztésére. Rollerezés közben ajánlott az olyan védőfelszerelés használata, mint a sisak, térd, csukló, és könyökvédők.

Roller helytakarékos, könnyen kezelhető, teljes súlya 2,2 kg. Gyerkőcének nem kell már aggódnia az úttest egyeletlenségétől sem, mivel a halk és megbízható csúszásmentes gumikerekek biztonságos rollerezést biztosítanak. A rollerezést még élvezetesebbé teszik a csúcsminőségű csúszásmentes markolat, így gyerkőce kétségkívül élvezheti majd a kalandtúra minden percét. Természetesen bármerre is indul kis lurkója útnak, felelős szülőként gondolnia kell a védőfelszerelés használatára. Játékbaba nem képezi a csomag részét. 

Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek55*32*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei25*44*15 cm
Teljes hosszúság55 cm
Tolókar magassága67 - 70 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,2 kg
Maximum terhelés20 kg
KerekekRubber
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.