Háromkerekű roller Super Mario Smoby magasságilag állítható csúszásmentes kormány

Termék leírása

Gyermek háromkerekű roller Super Mario a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán csúcsszuper járgány, mely 3 éves gyerkőcök részére ajánlott. A roller menő piros-kék színkombinációban pompázik és a kormányról a népszerű Super Márió köszön vissza, akit gyerekek világszerte ismernek. A roller kiváló minőségű, teljesen fém szerkezettel és stabil háromkerekű rendszerrel van felszerelve, hogy a kis versenyzők gyönyörű élményeket éljenek át haladás közben.

A kerekek védettek a sérülésekkel szemben, de szükség esetén könnyedén leszerelhetőek és cserélhetőek. A roller együtt növekszik a gyerkőccel, kormány 2 fokozatba állítható (67- 70 cm), miközben a roller teljes méretei 55*32*70 cm. Modern háromkerekű roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint hagyományos társai, ezért se habozzon és lepje meg kis lurkóját ilyen nagyszerű közlekedési eszközzel. Roller teherbírása 20 kg. 

A rollernak köszönhetően a gyermekek megtanulják megtartani az egyensúlyérzéküket és fejlesztik mozgási készségeiket. A roller segíti a végtagok izmainak erősödését és nem utolsó sorban a csöppségek friss levegőn tölthetik a szabadidejüket. Ugyanakkor a gyerekeket felkészíti az odafigyelésre és a reflexeik fejlesztésére. Rollerezés közben ajánlott az olyan védőfelszerelés használata, mint a sisak, térd, csukló, és könyökvédők. Gyerkőcének nem kell már aggódnia az úttest egyeletlenségétől sem, mivel megbízható gumi kerekek biztonságos rollerezést biztosítanak. A rollerezést még élvezetesebbé teszik a csúcsminőségű csúszásmentes fogantyúk, így kisfia kétségkívül élvezheti majd a kalandtúra minden percét. Természetesen bármerre is indul kis lurkója útnak, felelős szülőként gondolnia kell a védőfelszerelés használatára.

Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek56*32*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei46*15*25 cm
Tolókar magassága67-70 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,4 kg
Maximum terhelésmax. 20 kg
Színmodrá,červená
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.