Háromkerekű roller Toy Story Disney Smoby magasságilag állítható kormány, csúszásmentes

Termék leírása

Gyermek háromkerekű roller egy igazán csodaszép járgány a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely 3 éves gyerkőcök részére ajánlott, akik kedvelik a mesék világát. A roller modern zöld-fehér-lila színkombinációban pompázik és a kormányon a Toy Story meséből jól ismert hősök köszönnek vissza. A háromkerekű roller kiváló minőségű, teljesen fém szerkezettel és stabil háromkerekű rendszerrel van felszerelve, hogy a kis versenyzők számára a haladás teljesen biztonságos legyen menő rolleljükön. 

A kerekek védettek a sérülésekkel szemben, de szükség esetén könnyedén leszerelhetőek és cserélhetőek. A kormány 67 és 70 cm közt állítható, a roller teljes méretei 52*32*72 cm. A menő járgány együtt növekszik csöppségével, alkalmazkodik igényeihez, így hosszabb idő után sem fogja megunni.

Modern háromkerekű roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint hagyományos társai, ezért se habozzon és lepje meg kis lurkóját ilyen nagyszerű közlekedési eszközzel. Roller teherbírása 20 kg. A rollernak köszönhetően a gyermekek megtanulják megtartani az egyensúlyérzéküket és fejlesztik mozgási készségeiket. A roller segíti a végtagok izmainak erősödését és nem utolsó sorban a csöppségek friss levegőn tölthetik a szabadidejüket. Ugyanakkor a gyerekeket felkészíti az odafigyelésre és a reflexeik fejlesztésére. Rollerezés közben ajánlott az olyan védőfelszerelés használata, mint a sisak, térd, csukló, és könyökvédők.

A roller tárolása és kezelhetősége nagyon egyszerű, az összsúlya mindössze 2,4 kg. Gyerkőcének nem kell már aggódnia az úttest egyeletlenségétől sem, mivel a halk és megbízható csúszásmentes gumi kerekek biztonságos rollerezést biztosítanak. A rollerezést még élvezetesebbé teszik a csúcsminőségű csúszásmentes fogantyúk, így kisfia kétségkívül élvezheti majd a kalandtúra minden percét. Természetesen bármerre is indul kis lurkója útnak, felelős szülőként gondolnia kell a védőfelszerelés használatára.

Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek55*32*70 cm
Termék magassága67 - 70 cm
A csomagolás méretei46*15*25 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,39 kg
Maximum terhelés20 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.