Háromkerekű roller Vampirina Mondo táskával lilás-rózsaszín

Termék leírása

Háromkerekű gyerek roller a népszerű Vampirina mesemotívummal egy igazán egyedi és magas minőségű kis járgány, amely megfelelő gyerkőcöknek, de főleg kislányoknak már 3 éves kortól. Ez a csodálatos és időtlen kivitelezésű roller, alacsony súlyának kӧszӧnhetően könnyen becsomagolható kirándulásokra, nyaralásokra, nem foglal nagy helyet. A kis vámpírlány, Vampirina mesemotívummal díszített járgány elbűvölő és egyedi külseje elvarázsol minden gyerkőcöt. A roller menő lila színkivitelezése elbűvöli a kislányokat. Nagyszerű kiegészítője a rollernek a mesemotívummal díszített táska a kormányon, mely teljesen kiegészíti a rollert és kiváló lehetőséget nyújt apróságok tárolására.

A Mondo roller két kerékkel van ellátva a hátsó részén, melyeknek köszönhetően nem kell az egyensúlyra odafigyelni a csöppségeknek a suhanás során. Ez egy nagyszerű első roller. A háromkerekű gyerek roller három minőségi szilikon kerékkel van felszerelve, melyek szükség esetén nagyon egyszerűen leszerelhetők és újakra cserélhetők. Az átlátszó szilikon kerekek ellenállnak a sérüléseknek és biztosítják a kényelmes vezetést. A roller szerkezete erős és ellenálló, hosszú éveken keresztül fogja gyeremekeit szolgálni. Markolatai csúszásmentesek és egyúttal kellemes tapintásúák. Teherbírása a rollernek 20 kg.

A rollerezés remek módja a testmozgásnak és a gyerekek egyenesen imádják az ilyen szórakozást. Rollerezés során erősödik a gyerek izomzata, fejlődik motoros képessége, ezzel a rollerrel könnyen megszereti a mozgást és sportolást. A Mondo egy sok éves tradícióval rendelkező olasz minőségi gyerekjátékokat gyártó cég. Mondo hivatalos gyártója rengeteg licencelt terméknek ismert mesékből, sorozatokból, filmekből. A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása. A roller fellépő része csúszásmentes a még biztonságosabb haladás érdekében.

Doprava 59
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in Italy
A csomagolás méretei48*14*23 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Maximum terhelés20 kg
Színlila
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek