Roller Ben 10 Twist&Roll Mondo oldalra kormányozható

Termék leírása

Twist & Roll forgó gyerek roller Ben 10 mesemotívummal egy szórakoztató funkcióval ellátott egyedi kis járgány. Minden gyerkőc szívesen fog ezen a pöpec járgányon rollerezni, de főleg a kisfiúk 3 éves kortól. Élénk zӧld és kék színkombinációban pompázik. Háromkerekű roller terhelhetősége 20 kg. A gyerek roller 3 minőségi kerékkel van felszerelve, mikӧzben a két első kerék átmérője nagyobb a hátsó kerék átmérőjénél. A kerekek elhasználódásuk után kӧnnyedén leszerelhetők és újakra cserélhetők.

A maximális szórakozást a roller első kerekei kӧzt elhelyezkedő csuklópont biztosítja. Ennek a funkciónak kӧszӧnhetően a kis járgány kiválóan irányítható mikӧzben az első kerekek kӧvetik a dӧlés irányát. Így a csöppségek nagyobb élvezettel fognak rollerezni, mint a klasszikus rolleren. A gyerekek elsajátítják a manőverezés alapelveit, fejlesztik az egyensúlyérzéküket és erősítik a végtagok izomzatát. A rollerezést minden korosztály imádja és a forgatható rollerrel ez még érdekesebb és szórakoztatóbb. A roller markolatai puhák és kényelmesek.

Az olasz Mondo gyártó cég gumiból, szivacsból és PVC-ből készült kiváló minőségű termékek gyártásával foglalkozik. Számtalan mese, sorozat és filmes motívumokkal díszített licenszelt termék hivatalos készítője. A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása, melyek szintén megtalálhatók kínálatunkban. A csúszásmentes fellépő felület garantálja a lehető legbiztonságosabb száguldást.

Doprava 59
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in Italy
Méretek12*68*40 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Maximum terhelés20 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek