Kétkerekű roller Ignite Street Scoot Mondo super grip P.U. kerekek erős könnyű szerkezet 7 évtől

Termék leírása

Kétkerekű roller Ignite Street egy igazán fantasztikus ajándék minden sportot kedvelő gyerkőc számára már 7 éves kortól. Roller erős szerkezettel és könnyű alumínium vázzal rendelkezik. Stílusos dizájn első pillantásra elrabolja a kis sportolók figyelmét, akik szívesen teszik próbára magukat új trükkökkel a rolleren. Csúcsszuper P.U. kerekeket magas tapadási felület jellemzi, ezzel kiváló haladási élményt biztosítva. A kormány markolata csúszásmentes, kellemes a napintásra, a hátsó fék gondoskodik a biztonságos fékezésről. 

Roller teherbirása maximálisan 80 kg. Rollerezni nem csak szórakoztató, de nagyon jó hatással van a gyerek izomzatának fejlődésére is. Rollerezés közben erősödnek az izmok, fejlődik a motorika, megszeretik a kicsik a mozgást. A gyerek roller magas minőségű csapágyakkal rendelkezik. Ez a minőség garantálja az alacsony súrlódásnak kӧszӧnhető zӧkkenőmentes gӧrdülést, a kerekek egyidejű forgását és a roller teljesen csendes műkӧdését. A kerekek elhasználásuk után könnyedén újra cserélhetőek. A modern "street" dizajn nem csupán a gyerkőcök figyelmét kelti fel, hanem környezetükét is egyaránt. 

A Mondo híres olasz játékgyártó, amely a minőség garanciája és termékei hosszú éveken át szolgálják a gyerkőcöket. Az új roller vezetése remek élmény lesz gyermekének. A rollerezés során ajánlott a védőfelszerelés, elsősorban a térd-, csukló- és könyökvédők valamint a védősisak használata.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor7 éves kortól
Származási helyItaly
Fényt kibocsátóIgen
Maximum terhelés80 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.