Roller Mickey Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

A 3-kerekű Mickey roller ideális ajándék minden 12-36 hónapos gyerkőc számára. A roller csodaszép Disney Mickey Mouse mesemotívumban tetszeleg. A mesés roller erős és stabil szerkezettel rendelkezik, mely kellemes biztonságérzetet nyújt a gyerekek számára. A roller kormányán nyomógombokra lel majd csemetéje, melyek vidám hangokkal és fényekkel fogják gyermekét szórakoztatni. A roller csodálatos piros kivitelezése Mickey egér képével díszítve minden gyermeket első pillantásra levesz a lábairól.

Roller 2 x AA elemre működik, melyek a csomag részét képezik. Gyerek roller 3 minőségi keréken gurul, az elülső kerekek és hátsó kerék mérete eltérő. Minden gyerkőc imád rolleren suhanni. A rollerezés nagyon jó módja a testmozgásnak, miközben a kicsik egyensúlyérzéküket is fejlesztik már korai fázisban. Gyerek roller Kiddieland három keréknek köszönhetően stabilabb a kétkerekű társaival szemben. Rollerezés a barátokkal való szabadtéri szórakozás biztosítéka, de erősíti a gyerkőc csontozatát, finomítja megfontoltságát és általa a csӧppség ismerkedik a kӧzlekedés alapszabályaival. A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása. Rollerezés nagyon jó módja a szabadtéri mókának a friss levegőn.

Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor12 hónapos kortól
Méretek63*36*74 cm
Termék magassága74 cm
A csomagolás méretei36*24*65 cm
Teljes hosszúság63 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.