Roller Minnie Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

A 3-kerekű Minnie Kiddieland roller ideális ajándék minden gyerkőc, de főleg 12-36 hónapos kislányok számára. A roller csodaszép Disney Minnie mesemotívumban tetszeleg. A mesés roller erős és stabil szerkezettel rendelkezik, mely kellemes biztonságérzetet nyújt a gyerekek számára. A roller kormányán nyomógombokra lel majd csemetéje, melyek vidám hangokkal és fényekkel fogják gyermekét szórakoztatni. Ezzel a rollerral a suhanás igazán élvezetes és szórakoztató lesz. A roller csodálatos rózsaszín kivitelezése fehér pöttyökkel és Minnie egér képével díszítve minden gyermeket első pillantásra levesz a lábairól. Roller teherbírása 20 kg és 2x AA elemre működik, melyek a csomag részét képezik. Gyerek roller 3 minőségi keréken gurul, az elülső kerekek és hátsó kerék mérete eltérő.

Minden gyerkőc imád rolleren suhanni. A rollerezés nagyon jó módja a testmozgásnak, miközben a kicsik egyensúlyérzéküket is fejlesztik már korai fázisban. Gyerek roller Kiddieland három keréknek köszönhetően stabilabb a kétkerekű társaival szemben. Rollerezés a barátokkal való szabadtéri szórakozás biztosítéka, de erősíti a gyerkőc csontozatát, finomítja megfontoltságát és általa a csӧppség ismerkedik a kӧzlekedés alapszabályaival. A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása. Rollerezés nagyon jó módja a szabadtéri mókának a friss levegőn.

Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek63*36*74 cm
A csomagolás méretei36*24*65 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Note2 x AA batteries
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.