Háromkerekű roller Minnie Smoby magasságilag állítható kormánnyal csúszásmentes

Termék leírása

Lepje meg kislányát egy saját rollerrel. Gyermek háromkerekű roller Minnie a Smoby vállalat műhelyéből első pillantásra elhiteti hercegnőjével, hogy a mesék birodalmába került. Káprázatos roller csodaszép rózsaszínben tündököl és már 3 éves kortól ajánlott a kicsiknek. A roller kormányán Minnie egér, a közkedvelt Disney mesefigura köszön vissza. A háromkerekű roller az első pillantásra elcsábítja kislányát. A roller kiváló minőségű, teljesen fém szerkezettel és stabil háromkerekű rendszerrel van felszerelve. A kerekek védettek a sérülésekkel szemben, de szükség esetén könnyedén leszerelhetőek és cserélhetőek.

A kormány maximális magassága 70 cm és a roller teljes méretei 52*32*72 cm. Menő roller a magasságilag állítható kormánynak köszönhetően együtt növekszik a gyerkőccel, alkalmazkodik igényeihez, így a rollerezés biztonságos és kényelmes lesz a csöppség részére éveken keresztül.

Háromkerekű mesés roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint hagyományos társai, ezért se habozzon és lepje meg kis hercegnőjét ilyen nagyszerű közlekedési eszközzel. Roller teherbírása 20 kg. A rollernak köszönhetően a gyermekek megtanulják megtartani az egyensúlyérzéküket és fejlesztik mozgási készségeiket. A roller segíti a végtagok izmainak erősödését és nem utolsó sorban a csöppségek friss levegőn tölthetik a szabadidejüket. Ugyanakkor a gyerekeket felkészíti az odafigyelésre és a reflexeik fejlesztésére. Rollerezés közben ajánlott az olyan védőfelszerelés használata, mint a sisak, térd, csukló, és könyökvédők.

A roller tárolása és kezelhetősége nagyon egyszerű, az összsúlya mindössze 2,4 kg. Kislányának nem kell már aggódnia az úttest egyeletlenségétől sem, mivel a halk és megbízható csúszásmentes gumi kerekek biztonságos rollerezést biztosítanak számára. A rollerezést még élvezetesebbé teszik a csúcsminőségű csúszásmentes fogantyúk, így a kis királylány kétségkívül élvezheti majd a kalandtúra minden percét. Természetesen bármerre is indul csemetéje útnak, felelős szülőként gondolnia kell a védőfelszerelés használatára.

Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek55*32*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei25*44*15 cm
Teljes hosszúság55 cm
Tolókar magassága67 - 70 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,2 kg
Maximum terhelés20 kg
KerekekRubber
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek