Háromkerekű roller Top Wing Mondo táskával

Termék leírása

Gyermek háromkerekű roller Top Wing egy igazán modern kis járgány fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. A minőségi és időtlen roller alacsony súlyának kӧszӧnhetően könnyen becsomagolható kirándulásokra, kiruccanásokra, nem foglal nagy helyet. Narancssárga színben kivitelezett és Top Wing mesemotívummal díszített járgány elbűvölő és egyedi külseje elvarázsol minden csöppséget. Nagyszerű kiegészítője a rollernek a mesés táska Top Wing szereplőkkel a kormányon, mely teljesen kiegészíti a rollert.

Mondo roller két kerékkel van ellátva a hátsó részén, melyeknek köszönhetően nem kell az egyensúlyra odafigyelni a csöppségeknek a suhanás során. Ez egy nagyszerű első roller. A háromkerekű gyerek roller három minőségi szilikon kerékkel van felszerelve, melyek szükség esetén nagyon egyszerűen leszerelhetők és újakra cserélhetők. Az átlátszó szilikon kerekek ellenállnak a sérüléseknek és biztosítják a kényelmes haladást. A roller szerkezete erős és ellenálló, hosszú éveken keresztül fogja gyeremekeit szolgálni. Markolatai csúszásmentesek és egyúttal kellemes tapintásúák. Teherbírása a rollernek 20 kg.

Rollerezés remek módja a testmozgásnak és a gyerekek egyenesen imádják az ilyen szórakozást. Rollerezés során erősödik a gyerekek izomzata, fejlődnek motorikus képességeik, ezzel a rollerrel könnyen megszeretik a mozgást és sportolást. Mondo egy sok éves tradícióval rendelkező olasz minőségi gyerekjátékokat gyártó cég gumiból, habszivacsból és PVC-ből. Mondo hivatalos gyártója rengeteg licencelt terméknek ismert mesékből, sorozatokból, filmekből. A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása, melyek szintén megtalálhatóak kínálatunkban. A roller fellépő része csúszásmentes a még biztonságosabb haladás érdekében.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyOlasz gyártmány
A csomagolás méretei48*14*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés20 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.