Roller Mancs őrjárat Mondo ABEC 5 kétkerekű

Termék leírása

Gyermek roller Paw Patrol - Mancs őrjárat mesemotívummal díszítve a Mondo vállalat műhelyéből egy közkedvelt kétkerekű roller minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Roller szilárd fémszerkezettel és könnyű alumínium vázzal rendelkezik. Nagyon szép tarka színkombinációban pompázik és a hősies kutyusok ábrájával van díszítve a Mancs őrjárat meséből, akiknek kalandjait gyerekek vilégszerte követik nagy figyelemmel. A kétkerekű roller kerekei minőséges ftalátmentes PVC anyagból készültek. A kormány markolatai a gyermek kezecskék számára puhák és kellemes tapintásúak. A roller kormánymagassága egyszerű módon maximum 82 cm-ig állítható. Hossza 65 cm és szélessége 10 cm. Roller hátsó kerekén lábfék található, fellépője csúszásmentes.

Roller teherbírása 50 kg. Rollerezni nem csupán szórakoztató, de nagyon jó hatással van az egészséges mozgás kitöltésére is. Rollerezés közben erősödik a gyerekek izomzata és motorikus képességei, garantáltan megszeretik a mozgást és sportolást egyaránt. A roller egyik legfontosabb elemei az ABEC csapágyak. A Mondo gyerek roller magas minőségű a minősítési skála 5 szintjének megfelelő ABEC5 csapágyakkal rendelkezik. Ez a minőség garantálja az alacsony súrlódásnak kӧszӧnhető zӧkkenőmentes gӧrdülést, a kerekek egyidejű forgását és a roller teljesen csendes műkӧdését. A kerekek átmérője 12 cm és az elhasználásuk után könnyedén újra cserélhetőek.

Roller előnye alacsony súlya, kirándulásokra és kiruccanásokra könnyen magukkal vihetik a csöppségek. Mondo egy neves olasz játékgyártó vállalat, amely minőségi termékeket gyárt gumiból, habszivacsból és PVC-ből. Mondo hivatalos gyártója szerzői joggal elleátott termékeknek népszerű mesékkel, sorozatokkal és filmekkel díszítve, és ide tartozik a Paw Patrol mese is. A rollerezés során ajánlott a védőfelszerelés, elsősorban a térd-, csukló- és könyökvédők valamint a védősisak használata, melyek szintén megtalálhatóak kínálatunkban. A fellépő rész csúszásmentes a még magasabb védelem érdekében. Roller teljes magassága 82 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyOlasz gyártmány
Méretek65*82*10 cm
A csomagolás méretei60*11*22 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés50 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.