Kétkerekű roller PJ Masks-Pizsihősök Smoby összecsukható, fékkel és magasságilag állítható kormannyal 5 évtől

Termék leírása

Kétkerekű roller a Smoby vállalat műhelyéből, a közkedvelt PJ Masks - Pizsihősök mesesorozat hőseivel díszítve egy kiváló közlekedési eszköz minden gyermek részére 5 éves kortól. A csúszásmentes fogantyúk kellemes és kényelmes tapintást biztosítanak rollerezés közben. Mesés motívum, modern kék-vörös-zöld színkombináció, egyszerű szállítási lehetőség kirándulásokra, ezt mind a minőségi Smoby roller kínálja. A gyermek kétkerekű roller könnyed, a haladás rajta egyszerű és kényelmes. A kerekek védve vannak a sérülések ellen, de szükség esetén könnyedén leszerelhetők és cserélhetőek. A roller hátsó részén kiváló minőségű és megbízható fékpedál található.

A roller kormánya magasságilag állítható, alkalmazkodik a gyerkőc igényeihez, a roller együtt növekszik a csöppséggel. A fogantyú szükség szerint három magassági fokozatba állítható, maximálisan 83 cm-ig. A roller könnyen összecsukható és szállítható, tehát kirándulásokon vagy nyaralásokon sem kell a csöppségeknek kedvenc járgányukat mellőzniük. Roller PJ Masks csúszásmentes és halk gumikerekekkel garantáltan leveszi a kicsiket a lábaikról nagyszerű haladási tulajdonságaival. Ezen felül a rollernek köszönhetően a gyerekek megtanulják megtartani az egyensúlyérzéküket és fejlesztik mozgási és motorikus készségeiket. Roller ezen felül erősíti a végtagok izomzatát és megfelő formája az észlelés és reflexek fejlesztésének.

Pizsihősök mesemotívumba első pillantásra beleszeret minden csöppség. Rollerezés közben ajánlott védőfelszerelés használata: sisak, térd, csukló és könyökvédő. A roller teherbírása 50 kg és méretei 70*32*83cm. A francia Smoby vállalat eredeti, biztonságos és minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik bársonyos műanyagból. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekek mindig biztonságban és védve legyenek a sérülések ellen. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. 

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor5 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek70*32*83 cm
Termék magassága83 cm
A csomagolás méretei65*32*46 cm
Teljes hosszúság70 cm
Tolókar magasságamax 83 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...