Roller Hercegnők Mondo háromkerekű táskával

Termék leírása

Gyermek háromkerekű roller a közkedvelt Princess - Hercegnők mesemotívummal egy igazán egyedi és magas minőségű kis járgány minden gyerkőcnek, de főleg kislányoknak már 3 éves kortól. Ez a fantasztikus roller alacsony súlyának kӧszӧnhetően könnyen becsomagolható kirándulásokra, kiruccanásokra, nem foglal nagy helyet. A mesés Disney Hercegnők mesemotívumban kivitelezett járgány elbűvölő és egyedi külseje elvarázsol minden csöppséget. A roller rózsaszín színben tündököl és minden kislányt levesz a lábairól. Nagyszerű kiegészítője a rollernek a Princess mesemotívummal díszített táska a kormányon, mely teljesen kiegészíti a rollert.

Mondo roller két kerékkel van ellátva a hátsó részén, melyeknek köszönhetően nem kell az egyensúlyra odafigyelni a csöppségeknek a suhanás során. Ez egy nagyszerű első roller. A háromkerekű gyerek roller három minőségi szilikon kerékkel van felszerelve, melyek szükség esetén nagyon egyszerűen leszerelhetők és újakra cserélhetők. Az átlátszó szilikon kerekek ellenállnak a sérüléseknek és biztosítják a kényelmes haladást. A roller szerkezete erős és ellenálló, hosszú éveken keresztül fogja gyeremekeit szolgálni. Markolatai csúszásmentesek és egyúttal kellemes tapintásúák. Teherbírása a rollernek 20 kg.

Rollerezés remek módja a testmozgásnak és a gyerekek egyenesen imádják az ilyen szórakozást. Rollerezés során erősödik a gyerekek izomzata, fejlődnek motorikus képességeik, ezzel a rollerrel könnyen megszeretik a mozgást és sportolást. Mondo egy sok éves tradícióval rendelkező olasz minőségi gyerekjátékokat gyártó cég gumiból, habszivacsból és PVC-ből. Mondo hivatalos gyártója rengeteg licencelt terméknek ismert mesékből, sorozatokból, filmekből. A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása, melyek szintén megtalálhatóak kínálatunkban. A roller fellépő része csúszásmentes a még biztonságosabb haladás érdekében.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyOlasz gyártmány
A csomagolás méretei48*14*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés20 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.