Kétkerekű roller Princess Mondo AL,PVS kerekek, ABEC 5

Termék leírása

Kétkerekű roller a Disney Hercegnők mesemotivummal egy csúcsszuper járgány főleg a kislányok részére már 3 éves kortól. A roller erős szerkezettel és könnyű alumínium vázzal rendelkezik. Nagyon szép rózsaszín-kékes színkombinációban pompázik. A kétkerekű roller kerekei minőséges ftalátmentes PVC anyagból készültek. A kormány markolatai a gyermek kezecskék számára puhák és kellemes tapintásúak. A roller kormánymagassága egyszerű módon a gyermek igényeihez igazítható.

Roller teherbirása 50 kg. Rollerezni nem csak szórakoztató, de nagyon jó hatással van a gyerek izomzatának fejlődésére is. Rollerezés közben erősödnek az izmok, fejlődik a motorika, megszeretik a kicsik a mozgást. A roller egyik legfontosabb elemei az ABEC 5 csapágyak. A Mondo gyerek roller magas minőségű a minősítési skála 5 szintjének megfelelő ABEC5 csapágyakkal rendelkezik. Ez a minőség garantálja az alacsony súrlódásnak kӧszӧnhető zӧkkenőmentes gӧrdülést, a kerekek egyidejű forgását és a roller teljesen csendes műkӧdését. A kerekek átmérője 120 mm és az elhasználásuk után könnyedén újra cserélhetőek.

Roller nagy előnye könnyed súlya, így kirándulásokra, nyaralásokra is magukkal vihetik a gyerkőcök. A Mondo híres olasz játékgyártó, amely a minőség garanciája és termékei hosszú éveken át szolgálják a gyerkőcöket. Az új roller vezetése remek élmény lesz gyermekének. A rollerezés során ajánlott a védőfelszerelés, elsősorban a térd-, csukló- és könyökvédők valamint a védősisak használata. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyItaly
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.