Roller T3 SmarTrike világító kerekekkel és táskával teherbírása 20 kg kék 24 hó-tól

Termék leírása

Roller smarTrike T3 egy tökéletes mozgási eszköz kis csemetéje számára. Rollert a gyermek 24 hónapos kortól tanuló rollerként használhatja zárt kormánnyal a T-lock rendszernek köszönhetően. A kormány haladás közben nem kormányozható oldalra, ezért is biztonságos kis csöppség részére, lépésről-lépésre, lassacskán tanulgat rollerezni. Később, mikor már magabiztosabb, a kormány lezárt rendszere feloldható és gyerkőc már teljes mértékben használni tudja a rollert.

Természetesen a T3 roller teljes mértékben alkalmazkodik gyermeke igényeihez. A kormány ergonomikusan alakított, csúszásmentes, megmarkolása kényelmes. Két első kerék és egy hátsó a rollert stabilan tartja a talajon. PU alapanyagból készültek a kerekek, ezért is ellenállóbak, mint a gumi vagy rugalmasabbak, mint a sima műanyag kerekek. Gyerekek garantáltan első pillantásra beleszeretnek a rollerbe, hisz az első kerekek LED fényben világítanak. Világító kerekek stílusosak, de biztonsági elemként is megállják a helyüket, hisz így a gyermek kivilágított kerekekkel jól látható sötétben is. 

A roller fontos részét képezi a vidám dizájnban tündöklő táska, mely a kormányra rögzítve kellemes utitársa lesz a kicsiknek rollerezés közben. Roller nagyszerű mozgási eszköz a finom motorikus képességek fejlesztésére és izomzat erősítésére. Ha gyermekei szeretnek aktivan sportolni, akkor a smarTrike roller tökéletes ajándék számára.

Roller smarTrike T3 kivételes svájci dizájnban pompázik és egyedi kék színkivitelben pompázik, melyet mindenki csodálni fog a séták alkalmával. Megfelelő gyerekeknek 24 hónapos kortól, teherbírása 20 kg. A roller alapja gumírozott és csúszásmentes, a hátsó részén lábfék is található. Méretei a rollernek 60*27*63 cm. SmarTrike elismert tricikli és bébitaxi gyártó vállalat megfelelő választás csemetéi részére, ha legjobbat szeretné részükre. A T3 rolleren való suhanás a kanyarsíelést imitálja, ezért is érdekesebb és mókásabb, mint a klasszikus kétkerekű roller.

Előnyei és egyedi tulajdonságai

 • T-lock rendszer kormány lezárására
 • tanuló roller 2 éves kortól
 • klasszikus roller 4 éves kortól
 • elülső kerekek világítanak
 • cuki táska
 • ergonomikusan alakított kormány
 • csúszásmentes kormány
 • 3 kerék a nagyobb stabilitásért
 • ellenálló PU kerekek
 • teherbírása 20 kg
 • svájci dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Méretek60*27*63 cm
Fényt kibocsátóIgen
Maximum terhelés20 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.