Roller T3 smarTrike T-lock rendszer teherbírása 20 kg zöld

Termék leírása

Roller smarTrike T3 egy tökéletes mozgási eszköz kis csemetéje számára. Rollert a gyermek 24 hónapos kortól tanuló rollerként használhatja zárt kormánnyal a T-lock rendszernek köszönhetően. A kormány haladás közben nem kormányozható oldalra, ezért is biztonságos kis csöppség részére, lépésről-lépésre, lassacskán tanulgat rollerezni. Később, mikor már magabiztosabb, a kormány lezárt rendszere feloldható és gyerkőc már teljes mértékben használni tudja a rollert.

Természetesen a T3 roller teljes mértékben alkalmazkodik gyermeke igényeihez. A kormány ergonomikusan alakított, csúszásmentesek, megmarkolása kényelmes. Két első kerék és egy hátsó a rollert stabilan tartja a talajon. PU alapanyagból készültek a kerekek, ezért is ellenállóbak, mint a gumi vagy rugalmasabbak, mint a sima műanyag kerekek. Roller nagyszerű mozgási eszköz a finom motorikus képességek fejlesztésére és izomzat erősítésére. Ha gyermekei szeretnek aktivan sportolni, akkor a smarTrike roller tökéletes ajándék számára.

Roller smarTrike T3 kivételes svájci dizájnban pompázik és szép zöld színkivitelben pompázik, melyet mindenki csodálni fog a séták alkalmadtán. Megfelelő gyerekeknek 24 hónapos kortól, teherbírása 20 kg. A roller alapja gumírozott és csúszásmentes, a hátsó részén lábfék is található. Méretei a rollernek 60*27*63 cm. SmarTrike elismert tricikli és bébitaxi gyártó vállalat megfelelő választás csemetéi részére, ha legjobbat szeretné részükre. A T3 rolleren való suhanás a kanyarsíelést imitálja, ezért is érdekesebb és mókásabb, mint a klasszikus kétkerekű roller.

Előnyei és egyedi tulajdonságai

  • T-lock rendszer kormány lezárására
  • tanuló roller 2 éves kortól
  • klasszikus roller 3 éves kortól
  • ergonomikusan alakított kormány
  • csúszásmentes kormány
  • 3 kerék a nagyobb stabilitásért
  • ellenálló PU kerekek
  • teherbírása 20 kg
  • svájci dizájn
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Méretek60*27*63 cm
Termék magassága63 cm
A csomagolás méretei29*16*62 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,9 kg
Maximum terhelés20 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek