Roller Transformers Robots in Disguise Movie Smoby kétkerekű, ӧsszecsukható és állítható kormánnyal 5 évtől

Termék leírása

Kétkerekű roller Smoby a legújabb Transformers Robots in Disguise film dizájnban a legmegfelelőbb közlekedési eszköz csöppsége számára. Mesés roller teherbírása 50 kg és főleg kisfiúknak ajánlott 5 éves kortól. A csúszásmentes kormány bársonyos a tapintásra. Filmmotívum, stílusos fekete színkivitelezés, egyszerű összecsukhatóság utazások alkalmadtán, ez mind előnyére válik a gyerek Smoby rollernek. Gyerek kétkerekű roller könnyű, a suhanás rajta egyszerű és kényelmes. A roller kormánya magasságilag állítható, így teljes mértékben alkalmazkodik a gyerek igényeihez. A kormány három magassági fokozatban állítható.

Kerekek védve vannak a sérülés ellen és szükség esetén egyszerű eltávolításuk és cseréjük. Gyerekek azonnal beleszeretnek a rollerezésbe, hisz mindig élvezetes móka számukra és nem utolsó sorban megfelelő módja az aktív szabadidő eltöltésére. Ezen felül a rolleren keresztül a gyerek elsajátítja az egyensúlyérzék megtartását, fejleszti mozgáskészségét és motorikus képességeit. Roller erősíti a végtagok izomzatát és még több időt töltenek a gyerkőcök a friss levegőn. Nem utolsó sorban megfelő formája az észlelés és reflexek fejlesztésére.

A roller hátsó részén lábfék található a nagyobb biztonság érdekében. Rollerezés alatt ajánlott a védőfelszerelés használata: térd-, könyök és csuklóvédők, illetve védősisak is elengedhetetlen. A francia Smoby vállalat eredeti, biztonságos és minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik bársonyos műanyagból. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekek mindig biztonságban legyenek és védve legyenek a sérülések ellen. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*32*83 cm
Termék magassága83 cm
A csomagolás méretei65*32*46 cm
Teljes hosszúság70 cm
Tolókar magasságamax 83 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,14 kg
Maximum terhelés50 kg
Színfekete-piros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.