Háromkerekű roller Vaiana Smoby magasságilag állítható kormánnyal csúszásmentes

Termék leírása

Gyermek háromkerekű roller Vaiana egy igazán mesés háromkerekű járgány, mely 3 éves kislányok részére ajánlott, akik kedvelik a Disney mesék világát. A roller kellemesen lágy színkombinációban tündököl és a kormányon a meséből jól ismert rettenthetetlen kislány, Vaiana látható, aki minden gyerkőc figyelmét felkeltette a világon. A háromkerekű roller kiváló minőségű, teljesen fém szerkezettel és stabil háromkerekű rendszerrel van felszerelve, hogy a kis hercegnők gyönyörű élményeket éljenek át haladás közben. A kerekek védettek a sérülésekkel szemben, de szükség esetén könnyedén leszerelhetőek és cserélhetőek. 

A kormány maximális magassága 70 cm és a roller teljes méretei 52*32*72 cm. Menő roller a magasságilag állítható kormánynak köszönhetően együtt növekszik a gyerkőccel, alkalmazkodik igényeihez, így a rollerezés biztonságos és kényelmes lesz a csöppség részére éveken keresztül.

Modern háromkerekű roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint hagyományos társai, ezért se habozzon és lepje meg kishölgyét ilyen nagyszerű közlekedési eszközzel. Roller teherbírása 20 kg. A rollernak köszönhetően a gyermekek megtanulják megtartani az egyensúlyérzéküket és fejlesztik mozgási készségeiket. A roller segíti a végtagok izmainak erősödését és nem utolsó sorban a csöppségek friss levegőn tölthetik a szabadidejüket. Ugyanakkor a gyerekeket felkészíti az odafigyelésre és a reflexeik fejlesztésére. Rollerezés közben ajánlott az olyan védőfelszerelés használata, mint a sisak, térd, csukló, és könyökvédők.

A roller tárolása és kezelhetősége nagyon egyszerű, az összsúlya mindössze 2,4 kg. Gyerkőcének nem kell már aggódnia az úttest egyeletlenségétől sem, mivel a halk és megbízható csúszásmentes gumi kerekek biztonságos rollerezést biztosítanak. A rollerezést még élvezetesebbé teszik a csúcsminőségű csúszásmentes fogantyúk, így kislánya kétségkívül élvezheti majd a kalandtúra minden percét. 

Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek55*32*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei25*44*15 cm
Teljes hosszúság55 cm
Tolókar magassága67 - 70 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,4 kg
Maximum terhelés20 kg
Kerekekrubber
Színkék
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...