Kétkerekű roller Vaiana Smoby összecsukható, fékkel és magasságilag állítható kormánnyal 5 évtől

Termék leírása

Kétkerekű roller a Smoby vállalat műhelyéből, a bátor Vaiana hősnő ábrájával díszítve egy kiváló közlekedési eszköz minden kislány részére 5 éves kortól, akik beleélik magukat a mesék világába. A csúszásmentes fogantyúk kellemes és kényelmes tapintást biztosítanak rollerezés közben. Mesés motívum, modern bájos rózsaszín színkivitelezés, egyszerű szállítási lehetőség kirándulásokra, ezt mind a minőségi Smoby roller kínálja. Gyermek kétkerekű roller könnyed, a haladás rajta egyszerű és kényelmes. A kerekek védve vannak a sérülések ellen, de szükség esetén könnyedén leszerelhetők és cserélhetőek. A roller hátsó részén kiváló minőségű és megbízható fékpedál található.

A roller kormánya magasságilag alkalmazkodik a kislány igényeihez, igy a menő járgány együtt növekszik csöppségével. A fogantyú szükség szerint három magassági fokozatba állítható, maximálisan 83 cm-ig. A roller könnyen összecsukható és szállítható, tehát kirándulásokon vagy nyaralásokon sem kell a csöppségeknek kedvenc járgányukat mellőzniük. Vaiana roller csúszásmentes és halk gumikerekekkel garantáltan leveszi a kis hercegnőket a lábaikról nagyszerű haladási tulajdonságaival. Ezen felül a rollernek köszönhetően a gyerekek megtanulják megtartani az egyensúlyérzéküket és fejlesztik mozgási és motorikus készségeiket. Roller ezen felül erősíti a végtagok izomzatát és megfelő formája az észlelés és reflexek fejlesztésének.

Vaiana mesemotívumba első pillantásra beleszeret minden kishölgy. Rollerezés közben ajánlott védőfelszerelés használata: sisak, térd, csukló és könyökvédő. A roller teherbírása 50 kg és méretei 70*32*83 cm. A francia Smoby vállalat eredeti, biztonságos és minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik bársonyos műanyagból. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekek mindig biztonságban és védve legyenek a sérülések ellen. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor5 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek70*32*83 cm
Termék magassága83 cm
A csomagolás méretei65*32*46 cm
Teljes hosszúság70 cm
Tolókar magasságamax 83 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2 kg
Maximum terhelés50 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek