Roller Vaiana Twist&Roll Mondo oldalra kormányozható

Termék leírása

Roller Twist & Roll az olasz Mondo vállalat műhelyéből egy nagyszerű roller irányítható kormányzással, mely még több szórakozást kínál a gyerekek számára a klasszikus rollerrel szemben. Megfelelő 3 éves kortól és gyönyörű Vaiana mesemotívummal van díszítve. Gyerek kormányozható roller szép élénk türkíz színben pompázik narancssárga színnel kombinálva. A fellépő rész Vaiana ábrával van kiegészítve. A roller kormánya kellemes a tapintásra. Gyerek roller elülső részén két nagyobb kerék található és egy kisebb a hátsó részén.

A kerekek elhasználódásuk után kӧnnyedén leszerelhetők és újakra cserélhetők. A mesés gyerek roller külӧnlegessége a kormányban rejlik. A kormánynak kӧszӧnhetően a kis járgány kiválóan irányítható mikӧzben az első kerekek kӧvetik a dӧlés irányát. A roller előnyére válik az alacsony súlya is, könnyen csomagolhatóak kirándulásokra, nyaralásokra. Terhelhetősége maximum 20 kg. Használata már 3 éves kortól ajánlott. A rollerezés nem csak szórakoztató tevékenység, de jó hatással van az egészségre is. Ezenkívül  remek módja a testmozgásnak, amely nem csak a barátokkal való szabadtéri szórakozás biztosítéka, de erősíti a gyerkőc csontozatát, finomítja megfontoltságát és általa a csӧppség ismerkedik a kӧzlekedés alapszabályaival.

Mondo vállalat egy sok éves tradícióval rendelkező olasz minőségi gyerekjátékokat gyártó cég. Mondo hivatalos gyártója licencelt termékeknek filmek, mesék, sorozatok motívumával, ide tartozik a Vaiana mese is. A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása, melyek megvásárolhatóak a kínálatunkból. A roller fellépő része csúszásmentesen lett kialakítva a még nagyobb biztonság érdekében. A roller teljes magassága 68 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyOlasz gyártmány
Méretek40*12*68 cm
Termék magassága68 cm
A csomagolás méretei58*16*24 cm
Teljes hosszúság40 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés20 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.