Roller Verdák Carbon Smoby kétkerekű, állítható kormánnyal 5 évtől

Termék leírása

A kétkerekű sajátos Verdák Carbon roller fiúknak már az első látásra elkápráztáltja a kis srácokat. Ahhoz, hogy a Verdák mese főhőse, Villám McQueen kӧnnyedén legyőzze a kihívást jelentő terepet, egyedi karbon alkatrészekkel és nagyobb átmérőjű kerekekkel rendelkezik. A Smoby roller kivitelezéséhez éppen a kis karbon autó adta az ihletet. A Smoby gyerek roller páratlan jellegzetességei a mese motívum, szürke-piros színkombináció, kӧnnyű ӧsszecsukás és az útra való egyszerű bepakolás. A kétkerekű gyerek roller kӧnnyű, a rajta való rollerezés egyszerű és kényelmes. Kerekei ellenálnak a sérüléseknek, szükség esetén kӧnnyedén leszerelhetők és kicserélhetők. Ez a mesés roller minden 5 évesnél idősebb kisfiú számára ajánlott. Markolatai csúszásmentesek és bársonyos tapintásúak.

A roller kӧnnyen ӧsszecsukható és egyszerűen szállítható, ezért a gyerekek is gond nélkül képesek magukkal vinni akár üdülni akár kirándulni mennek. A fiús roller konstrukciója szilárd és minőségi alapanyagból készült, amely éveken át kitart. A roller kormánymagassága a gyermek igényei szerint állítható. A srácok imádnak rollerezni, hiszen remek és izgalmas kikapcsolódás. Ezenkívül fejleszti az egyensúlyérzéket, mozgáskészséget és motorikát. A rollerezés erősíti a lábizmokat, segíti a figyelem és reflexek fejlesztését és nem utolsó sorban kiváló formája a szabadtéri időtӧltésnek. Mesés motívuma ӧsztӧnzi a gyerkőc fantáziáját. A rolleren való száguldás nagyszerű és minden kicsi által igen kedvelt mozgásforma.

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég a játékok stílusos kivitelének és magas minőségének a biztosítéka. A Smoby gyártó által használt műanyag tartós és ellenálló, mégis kellemes, bársonyos tapintású. A nagyobb biztonság és sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. Színes külsejük ӧsztӧnzi a gyermekek fantáziáját és képzeletét. A roller minden apróságot elragad és kiváló ajándék a kis lurkóknak. A szigorúan ellenőrzőtt gyártási folyamat végén a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelő játék áll. A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása. A roller terhelhetősége maximum 50 kg.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek70*32*83 cm
Termék magassága83 cm
A csomagolás méretei22*10*64 cm
Teljes hosszúság70 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,48 kg
Maximum terhelés50 kg
Kerekekgumené, tiché a protišmykové
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.