Roller Skye & Everest Paw Patrol Mondo ABEC 5 kétkerekű

Termék leírása

Gyermek roller Skye & Everest Paw Patrol mesemotívummal díszítve a Mondo vállalat műhelyéből egy csodaszép kétkerekű roller minden gyerkőc részére, de főleg kislányoknak ajánlott 3 éves kortól. Roller szilárd fémszerkezettel és könnyű alumínium vázzal rendelkezik. Nagyon szép rózsaszín színben tündököl és a Skye & Everest Paw Patrol mese ábrájával van díszítve, melyet gyerekek vilégszerte ismernek és kedvelnek. A kétkerekű roller kerekei minőséges ftalátmentes PVC anyagból készültek. A kormány markolatai a gyermek kezecskék számára puhák és kellemes tapintásúak. A roller kormánymagassága egyszerű módon maximum 82 cm-ig állítható. Hossza 65 cm és szélessége 10 cm. Roller hátsó kerekén lábfék található, fellépője csúszásmentes.

Roller teherbírása 50 kg. Rollerezni nem csupán szórakoztató, de nagyon jó hatással van az egészséges mozgás kitöltésére is. Rollerezés közben erősödik a gyerekek izomzata és motorikus képességei, garantáltan megszeretik a mozgást és sportolást egyaránt. A roller egyik legfontosabb elemei az ABEC csapágyak. A Mondo gyerek roller magas minőségű a minősítési skála 5 szintjének megfelelő ABEC5 csapágyakkal rendelkezik. Ez a minőség garantálja az alacsony súrlódásnak kӧszӧnhető zӧkkenőmentes gӧrdülést, a kerekek egyidejű forgását és a roller teljesen csendes műkӧdését. A kerekek átmérője 12 cm és az elhasználásuk után könnyedén újra cserélhetőek.

Roller előnye alacsony súlya, kirándulásokra és kiruccanásokra könnyen magukkal vihetik a csöppségek. Mondo egy neves olasz játékgyártó vállalat, amely minőségi termékeket gyárt gumiból, habszivacsból és PVC-ből. Mondo hivatalos gyártója szerzői joggal elleátott termékeknek népszerű mesékkel, sorozatokkal és filmekkel díszítve, és ide tartozik a Mancs őrjárat mese is. A rollerezés során ajánlott a védőfelszerelés, elsősorban a térd-, csukló- és könyökvédők valamint a védősisak használata, melyek szintén megtalálhatóak kínálatunkban. A fellépő rész csúszásmentes a még magasabb védelem érdekében.

Doprava nad 39€ HU zima
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyItaly
Méretek65*82*10 cm
A csomagolás méretei60*11*22 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Maximum terhelés50 kg
Színrózsaszín
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha