Rongybaba Alma Rag Doll ThreadBear 35 cm pihe-puha pamutból fonott hajkoronával

Termék leírása

Rongybaba Alma Rag Doll pompás ajándék gyerekek részére már 3 éves kortól, akik imádnak babázni. Elbűvölő játékbaba pihe-puha pamutból készült, csodaszép külcsínje a ThreadBear tervezők kezemunkája. Gyermeke elválaszthatatlan pajtásává válik, nem csupán együtt fognak játszadozni, de együtt is térnek nyugovóra. Gyerkőcök a babával komfortosan fogják magukat érezni, szürke ruhácskája nyugtatóan hat és kellemes otthonos légkört teremt. A rongybaba 35 cm magas, minden gyerekszoba ékévé válik köszönhetően a páratlan brit dizájnnak.

Alma baba barna hosszú haját két fonott copfba hordja, fejecskéjét rózsaszín hajpánt díszíti. Aranyos, de csintalan benyomást kelt, kedveli a kalandokat, főleg a fára mászás a kedvenc hobbija. Elegáns szürke ruhácskáját bájos virágminta díszíti, alatta praktikus fehér alsószoknyát is visel. A gyártásnál kézzel válogatott csúcsminőségű pamutot használtak, a ruhácskája levehető a babának. 

Hagyományos brit dizájn segítségére lesz a gyerekeknek felfedezni saját személyiségüket, önbizalmukat már a korai fázisban. A bébijátékok nagyon fontosak a gyerek fejlődésében, fejlesztik a kicsik agyműködését, formálják személyiségüket, képességeiket és készségeiket. Alma babával rengeteg kedves és szép élmény vár a gyerkőcökre, együtt játszadozva fejlődik fantáziájuk, elképzelőerejük, felelősségtudatuk és biztonságérzetük.

A ThreadBear termékcsalád a gyermekek jövőjére fókuszál, csúcsminőségű környezetbarát alapanyagokból készült, speciális biológiailag lebontható TPU védőréteggel bevont termékei maximálisan biztonságosak és megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak. A ThreadBear márka kínálatában Nagy-Britanniában tervezett gyerek kötényeket, köpenyeket, táskákat és tolltartókat találunk. A hagyományos brit dizájnt hordozó, csúcstervezők műhelyéből származó termékek első látásra elnyerik a gyerekek tetszését. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek35*13*11 cm
Termék magassága35 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,14 kg
NoteMaterial: 100% cotton
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.