Rongybaba Mini Fifi Doll ThreadBear 12 cm pihe-puha pamutszövetből világos hajkoronával

Termék leírása

Rongybaba Mini Fifi Doll elbűvölő ajándék gyerekeknek, de főleg a kislányok szívét rabolja el már 3 éves kortól. Játékbaba Mimi pihe-puha pamutszövetből készült, a ThreadBear márka neves tervezői kezemunkája. Baba 12 cm magas, így nagyon könnyen elfér bárhol, csöppsége magával viheti bárhova. Ezen kívül nagyszerű kiegészítő is lehet a Tender Leaf Toys márka babaházikóiba is, gyermeke a már meglévő családot bővítheti új családtaggal és új kalandokkal.

Fifi baba csodaszép világos hajkoronája mindenkit lenyűgöz és pasztell-kék ruhácskáját minden kislány irigyelni fogja. Nagyon rugalmas, gyermeke nagyon könnyen tud vele játszadozni, együtt fedezhetik fel környezetüket. Fifi szereti a divatot és a kiscicákat. Hagyományos brit dizájn segítségére lesz a gyerekeknek felfedezni saját személyiségüket, önbizalmukat már a korai fázisban. A bébijátékok nagyon fontosak a gyerek fejlődésében, fejlesztik a kicsik agyműködését, formálják személyiségüket, képességeiket és készségeiket. Fifi babával rengeteg kedves és szép élmény vár a gyerkőcökre, együtt játszadozva fejlődik fantáziájuk, elképzelőerejük, felelősségtudatuk és biztonságérzetük.

A ThreadBear termékcsalád a gyermekek jövőjére fókuszál, csúcsminőségű környezetbarát alapanyagokból készült, speciális biológiailag lebontható TPU védőréteggel bevont termékei maximálisan biztonságosak és megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak. A ThreadBear márka kínálatában Nagy-Britanniában tervezett gyerek kötényeket, köpenyeket, táskákat és tolltartókat találunk. A hagyományos brit dizájnt hordozó, csúcstervezők műhelyéből származó termékek első látásra elnyerik a gyerekek tetszését. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek12*5*3 cm
Termék magassága12 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,04 kg
NoteMaterial: 100% cotton
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.