Rongybaba csecsemőknek Perle K Tendresse Kaloo 18 cm fehér ruhában lágy textilből 0 hó-tól

Termék leírása

Rongybaba csecsemőknek Perle K Tendresse egy igazán egyedi és bájos játékbaba legkisebbeknek a francia Kaloo vállalat műhelyéből, mely magas minőségének köszönhetően már születés pillanatától fogva megfelelő társa lehet kis hercegnőjének. Játékbaba Tendresse 18 cm magas, puha textilanyagból készült, mely lágy a gyerek kezecskékhez és bababőrhöz. A rongybaba nagyon szép fehér ruhácskát visel és praktikus ajándékcsomagolásban kapható. Jellemzői

  • puha játékbaba lágy textilanyagból
  • születés pillanatától fogva megfelelő játék
  • kellemes színkivitelezés
  • időfeletti dizájn
  • 18 cm magas
  • 30 fokos vízben mosandó
  • megfelel a biztonsági előirasoknak
  • egyedi francia dizájn

A Tendresse kollekció a Kaloo gyártó műhelyéből, babusgatni és dedelgetni való, pihe-puha, lágy játékbabák sorozatát testesíti meg - egyszóval ideális játékbabákat kínál minden szeretetre és gyengédségre vágyó gyermek számára. Babázás nagymértékben serkenti a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. Kisebb gyerekeknek a játékbaba megfelelő társa lehet babusgatáshoz, nagyobbak már kezdenek babájukról gondoskodni, beszélgetni vele, így fejlesztve nyelvi készségeiket. Minden Kaloo játék szigorúan tesztelt és megfelelnek a legmagasabb szabványoknak és előírásoknak, kiválóak a gyermeki harapdáláshoz és kóstolgatáshoz.

Kaloo egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára már a születés pillanatától fogva. Kaloo bébijátékok egyedi dizájnban és kivitelezésben pompáznak, melybe gyerkőcök és szülők egyaránt azonnal beleszeretnek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek18 cm
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.