Rongybaba csecsemőknek Rose K Tendresse Kaloo 40 cm csíkos ruhában lágy textilből ajándékcsomagolásban 0 hó-tól

Termék leírása

Rongybaba Rose K Tendresse egy időfeletti játékbaba a francia Kaloo vállalat műhelyéből, mely magas minőségének köszönhetően már születés pillanatától fogva megfelelő társa lehet kis hercegnőjének. Kaloo játékbaba egyedi francia dizájnban lett kivitelezve, kedves arca elvarázsolja a gyerkőcöket és szülőket egyaránt. A rongybaba nagyon szép rózsaszín csíkos ruhácskát és rózsával díszített sapkát visel. Játékbaba Tendresse 40 cm magas, puha textilanyagból készült, mely lágy a gyerek kezecskékhez és bababőrhöz. Csodálatos játékbaba elegáns ajándékcsomagolásban minden alkalomra kiváló választás.

Jellemzői

  • puha játékbaba lágy textilanyagból
  • születés pillanatától fogva megfelelő játék
  • időfeletti dizájn
  • 40 cm magas
  • 30 fokos vízben mosandó
  • megfelel a biztonsági előirasoknak
  • ajándékcsomagolásban
  • attraktív francia dizájn

A Tendresse kollekció a Kaloo gyártó műhelyéből, babusgatni és dedelgetni való, pihe-puha, lágy játékbabák sorozatát testesíti meg - egyszóval ideális játékbabákat kínál minden szeretetre és gyengédségre vágyó gyermek számára. Babázás nagymértékben serkenti a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. Kisebb gyerekeknek a játékbaba megfelelő társa lehet babusgatáshoz, nagyobbak már kezdenek babájukról gondoskodni, beszélgetni vele, így fejlesztve nyelvi készségeiket. 

Kaloo bébijátékok egyedi dizájnban és kivitelezésben pompáznak, melybe gyerkőcök és szülők egyaránt azonnal beleszeretnek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak. Kaloo egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára már a születés pillanatától fogva. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek40 cm
A csomagolás méretei24*41 cm
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.