Rongybaba Az én első szuperhősöm Kaloo 25 cm ajándékdobozban 0 hó-tól

Termék leírása

Rongybaba Az én első szuperhősöm a francia Kaloo vállalat műhelyéből egy igazán csodaszép ajándék legkisebbek részére már a születés pillanatától fogva. Az álarcos hős lágy textilanyagból készült és szürke színben pompázik. Magassága 20 cm, tartozik hozzá egy levehető palást, mely felveszi a baba jellegzetes illatát, ami nagyon fontos a születés utáni első hetekben. Pihe-puha játékbabát a Petit Cœur de Beurre-vel együttműködve fejlesztették ki, amely az egészségügyi problémákkal küzdő gyermekeket támogatja. A szuperhős elegáns dobozba van csomagolva, bármilyen alkalommal szívesen fogja az ajándékot fogadni a kis tulajdonosa.

Minden Kaloo játék tesztelve van és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is, ezért bátran rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Legkisebbeknek szánt gyerekjáték egyedi kivitelezésének, lágy színárnyalatának és selymes felületének köszönhetően kedvenc társává valik csöppségének a mindennapokban. A szuperhős társaságában gyermeke biztonságban fogja magát érezni, babusgathatja, dédelgetheti, ölelgetheti, így a szundizás vagy esti alvás is könnyebben fog menni. Babával való játék közben fejlődik a gyerekek finom motorikája, készségei, képességei. 

A francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha plüss játékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága25 cm
A csomagolás méretei17*8*29 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.