Rongybaba kisbabáknak Violette Doll Tendresse Kaloo 40 cm lila ruhácskában puha textilből 0 hó-tól

Termék leírása

Rongybaba Violette Doll a francia Kaloo vállalat Tendresse kollekciójából egyedi ajándék legkisebbeknek már a születés pillanatától fogva. Aranyos rongybaba virágos lila ruhácskában csöppségek kedvence lesz. Cuki baba fején kalapocskát a nyakán stílusos szalagot visel elegáns benyomást keltve. Puha és minőségi textilből készült, mely bársonyos érzést nyújt a bababőrnek. Aranyos rongybaba nagyon gyorsan csöppsége kedvenc társává válik, nem csupán együtt fognak játszadozni, de este az álmok mezejére is együtt indulnak majd lepihenni. Időtlen baba 40 cm magas, az apró gyermeki kezecskékhez lett alakítva, hű társa lesz csemetéjének a környezete felfedezésében. 

Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Violette Doll rongybaba egyedi külsejének, lágy színvilágnak és bársonyos felületének köszönhetően nagyon hamar beférkőzik csemetéje kis szívébe. A rongybaba közelségében kisbabája biztonságban fogja magát érezni, szívesen dédelgeti és babusgatja új kedvencét. Rongybaba segítségére lesz a finom motorikus képességek fejlesztésében, új formák és színek megismerésében, a fantázia és elképzelőerő serkentésében

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében kerülni kell az áztatást és a kézi mosást.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek40 cm
A csomagolás méretei24*11*41 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.