Röplabda labda Holiday Volley Ball Unice gumilabda 22 cm fehér/piros/sárga

Termék leírása

A rӧplabda labdák a strand és a nyár elengedhetetlen kellékei. Ahhoz, hogy egy jót szórakozzunk, nem kell rӧgtӧn a tengerhez utazni, hiszen a strandrӧplabda a kertben vagy sok egyéb helyen is kivitelezhető. A Unice gyártótól szármázó minőségi gumilabda terméksorozat a labdasportokat, elsősorban strandrӧplabdát kedvelőknek van tervezve. Egyike ezen termékeknek a nagyon szép Holiday Volley Ball rӧplabda labda. A termék három külӧnbӧző színben kapható – sárga, piros és fehér. A kiválasztott színt kérjük feltüntetni a rendelésben. Az ár 1 db labdára vonatkozik.

labda magas minőségű alapanyagból készült és fényes felülettel rendelkezik. Egyszerűen, labda pumpával is felfújható. A gumilabda majdnem minden labdajátékhoz, a strandrӧplabdát beleértve, és minden korosztály számára ajánlott. A gumilabda átmérőjét tekintve elsősorban kültéri használatra alkalmas és kicsiket, nagyokat egyaránt elszórakoztat.

labdajátékok szórakoztató módon segítik kielégíteni a gyermekek mozgás iránti igényeit. Így megfelelő módon töltik le energiáikat - a levegőn történő aktív testmozgás  örömet szerez, valamint az egészségre is jótékony hatással van. A Unice spanyol cég gyerekjátékok gyártására szakosodott, a legismertebbé a rendkívüli fénnyel tündöklő, kiváló minőségű labdái által vált. Nem csak a rӧplabda labdák kategóriában remekel - naponta akár 150.000 labdát is produkál.

 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Méretek220 mm
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...