Ruhácska Evening Dress Black Ma Corolle 36 cm játékbaba részére 4 évtől

Termék leírása

Itt az ideje csinosba bújni. Csodaszép ruhácska Evening Dress Black Ma Corolle játékbaba részére a francia Corolle gyártó műhelyéből a babázást igazi élménnyé varázsolja. Egyedüli webáruházként nem csupán bájos Corolle játékbabát kínálunk csöppsége részére, de rengeteg kiegészítőt is csodálatos dizájnban kivitelezve. Csodaszép fekete ruhácska tüll szoknyával a legújabb francia divat szerint tökéletesen illik a 36 cm nagyságú Ma Corolle játékbabákra. A fekete ruhácska részletekig kidolgozott, valódi gyerekruhára emlékeztet. Ez a divatos Corolle ruhácska lágy, de minőségi alapanyagból készült, mely nagyon kellemes érzést nyújt tapintásra. Ez a kivételes estélyi ruha első pillantásra lenyűgözi gyermekét, mintha egy divatlapból lépett volna ki híres tervezők kezei alól. 

Szépséges fekete Corolle ruhácskába öltöztetett játékbaba mindig csinos és naprakész lesz. Tökéletesen kidolgozott részletei és az elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. A Corolle ruhák tisztítása kézi mosással ajánlott max. 40°C-on, mosásnál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ruhácska Ma Corolle játékbaba részére
  • fekete ruha tüll szoknyával
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 4 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei1*18*26 cm
Tömeg0,04 kg
Színfekete
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.