Ruha szett Fantasy Unicorn Dressing Room Corolle Girls 28 cm játékbabának 7 kiegészítő 4 évtől

Termék leírása

A Corolle Girls babák tudják, hogyan kell öltözködni, hisz ismerik a legújabb divatirányzatokat a világ összes divatfővárosából. A bizonyíték erre a játékbabák számára készült Fantasy Unicorn ruha szett is a Corolle Girls kollekcióból, mely a babázást legszebb élménnyé varázsolja. A 28 cm magas Corolle Girls baba teljes felszerelése 7 kiegészítőből áll, melyek tökéletes összhangban vannak, és káprázatos divatdiktátorrá varázsolják a játékbabát. A trikó és a egyszarvúval díszített nadrág teljesen összhangban van, séta közben pedig fehér tornacipő gondoskodik a kényelemről. A Corolle Girls baba öltözékének divatos kiegészítői a szivecske alakú fülbevalók, unikornis mintás hátizsák, hajkefe és hajgumi is. 

Az időtlen Fantasy Unicorn ruha szett sok új élményt és szép emléket hoz a gyerekek életébe. A gyönyörű Corolle Girls ruháknak köszönhetően a kedvenc játékbaba szinte mindennap új outfitet vislehet. Ruha szett tökéletesen kidolgozott részletei és a felhasznált első osztályú anyagok minden babázást gazdagítanak, ami fejleszti a gyerekek fantáziáját, kommunikációs készségét és a tapintási érzékenységet is. A szerepjáték nagyon fontos a  kisgyermekkorban, mert többek között a gyerekek megismerik saját érzelmeiket és felelősséget vállalnak tetteikért. A Corolla ruhákat kézzel, legfeljebb 40°C-on, csak enyhe folyékony szappannal ajánlott mosni.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minden Corolle baba egyedi, pontosan úgy, mint az Ön gyermeke is. 

Jellemzői

  • ruha szett Corolle Girls játékbabákra
  • 7 kiegészítővel
  • 4 éves kortól
  • 28 cm magas játékbabára
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Ajánlott baba magasság28 cm
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.