Ruha szett Neon Dressing Room Corolle Girls 28 cm játékbabára 7 kiegészítő 4 évtől

Termék leírása

A Corolle Girls babák tudják, hogyan kell öltözködni, hisz ismerik a legújabb divattrendeket a világ összes divatfővárosából. A bizonyíték erre a játékbabák számára készült Fluo ruha szett is a Corolle Girls kollekcióból, mely a babázást legszebb élménnyé varázsolja. A 28 cm magas Corolle Girls baba teljes felszerelése 7 kiegészítőből áll, melyek tökéletes összhangban vannak, és káprázatos divatdiktátorrá varázsolják a játékbabát. A színes szoknyát rózsaszínű, mintás pulóver egészíti ki, séta közben pedig sárga tornacipők gondoskodnak a kényelemről. A Corolle Girls baba öltözékének divatos kiegészítői a fülbevalók, sárga hátizsák, napszemüveg és hajgumi is. 

Az időtlen Fluo ruha szett tarka színvilágban sok új élményt és szép emléket hoz a gyerekek életébe. A gyönyörű Corolle Girls ruháknak köszönhetően a kedvenc játékbaba szinte mindennap új outfitet vislehet. Ruha szett tökéletesen kidolgozott részletei és a felhasznált első osztályú anyagok minden babázást gazdagítanak, ami fejleszti a gyerekek fantáziáját, kommunikációs készségét és a tapintási érzékenységet is. A szerepjáték nagyon fontos a  kisgyermekkorban, mert többek között a gyerekek megismerik saját érzelmeiket és felelősséget vállalnak tetteikért. A Corolla ruhákat kézzel, legfeljebb 40°C-on, csak enyhe folyékony szappannal ajánlott mosni.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minden Corolle baba egyedi, pontosan úgy, mint az Ön gyermeke is. 

Jellemzői

  • ruha szett Corolle Girls játékbabákra
  • 7 kiegészítővel
  • 4 éves kortól
  • 28 cm magas játékbabára
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.