Táncos szett Dance Lesson Set Ma Corolle 36 cm játékbaba részére 4 évtől

Termék leírása

Táncóra hamarosan kezdetét veszi. Stilusos Dance Lesson Set ruha szett Ma Corolle játékbabának a francia Corolle gyártó műhelyéből a babázást magasabb szintre emeli. Egyedüli webáruházként nem csupán egyedi Corolle játékbabát kínálunk csöppsége számára, hanem rengeteg kiegészítőt is elképesztően szép dizájnban kivitelezve. Csodaszép ruha szett arany és rózsaszin szinekben pompázik, szoknyából, topbból és cipellőből áll, első pillantásra elrabolja a sziveket. Elragadó outfit 36 cm nagyságú Ma Corolle játékbabára lett tervezve, hogy kényelmesen és stilusosan érezze magát a táncórákon. Szett szinte valódi gyermek ruhácskára emlékeztet, részletekig kidolgozott. Ez az elsőosztályú Corolle játékbaba ruha szett lágy és minőségi alapanyagból készült, mely kellemes élményt nyújt tapintásra. 

Csodaszép Dance Lesson Set rózsaszin szoknya, arany top és táncos cipellők tökéletesen ráillik a Corolle babára és indulhat is tánc. Ruha szett tökéletesen kidolgozott részletei és elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. A Corolle ruháknál a kézzel történő mosást ajánljuk maximum 40°-os vízben, mosásánál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ruha szett Corolle játékbaba részére
  • szoknya, top és táncos cipellők
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 4 év kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek1*18*26 cm
Tömeg0,03 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.