Ruhácska Dress Garden Delights Ma Corolle 36 cm játékbaba részére 4 évtől

Termék leírása

Corolle játékbaba most indul bevásárolni! Csodálatos Dress Garden Delights Ma Corolle ruhácska játékbabának a francia Corolle gyártó műhelyéből a babázást magasabb szintre emeli. Egyedüli webáruházként nem csupán egyedi Corolle játékbabát kínálunk csöppsége számára, hanem rengeteg kiegészítőt is elképesztően szép dizájnban kivitelezve. Elbűvölő kantáros kék fodros ruhácska kivételes dizájnban a 36 cm nagyságú Corolle játékbabára lett tervezve. Kantáros fodros ruha szinte valódi gyermek ruhácskára emlékeztet, részletekig kidolgozott. Ez az elsőosztályú Corolle játékbaba ruhácska lágy és minőségi alapanyagból készült, mely kellemes élményt nyújt tapintásra. 

Kivételes ruhácska a Garden Delights kollekcióból mintha éppen a divatbemutatóról került volna a játékbabára. Ruhácska tökéletesen kidolgozott részletei és elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. A Corolle ruháknál a kézzel történő mosást ajánljuk maximum 40°-os vízben, mosásánál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ruha Corolle játékbaba részére
  • kék fodros kantáros ruha
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 4 év kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek1*18*26 cm
Tömeg0,03 kg
Színkék
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.