Ruhácska Dress Winter Sparkle Ma Corolle 36 cm játékbaba részére 4 évtől

Termék leírása

A divatbemutató kezdődhet is. Csodaszép ruhácska Dress Winter Sparkle Ma Corolle játékbaba részére a francia Corolle gyártó műhelyéből a babázást igazi élménnyé varázsolja. Egyedüli webáruházként nem csupán bájos Corolle játékbabát kínálunk csöppsége részére, de rengeteg kiegészítőt is csodálatos dizájnban kivitelezve. Csodaszép fehér ruhácska jegesmedve motívummal tökéletesen illik a 36 cm nagyságú Ma Corolle játékbabákra. A ruhácska kék gallérral részletekig kidolgozott, valódi gyerekruhára emlékeztet. Ez a divatos Corolle ruhácska lágy, de minőségi alapanyagból készült, mely nagyon kellemes érzést nyújt tapintásra. 

Szépséges gallérral kiegészített fehér Corolle ruhácskába öltöztetett játékbaba mindig csinos és naprakész lesz, mintha egy divatlapból lépett volna éppen ki. Tökéletesen kidolgozott részletei és az elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. A Corolle ruhák tisztítása kézi mosással ajánlott max. 40°C-on, mosásnál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ruhácska Ma Corolle játékbaba részére
  • ruha jegesmedve motívummal
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 4 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek1*18*26 cm
Tömeg0,04 kg
Színfehér
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.