Ruházat Blouse&Pants Mon Grand Poupon Corolle 36 cm játékbabának 24 hó-tól

Termék leírása

Itt az idő csinosba bújni. Csodás Blouse & Pants Mon Grand Poupon ruhácska játékbaba részére a francia Corolle vállalat műhelyéből  babázást igazi élménnyé varázsolja. Egyedüli webáruházként nem csupán bájos Corolle játékbabát kínálunk csöppsége részére, de rengeteg kiegészítőt is csodálatos dizájnban kivitelezve. Szépséges virágos blúz nadrággal a 36 cm nagyságú Corolle játékbabára lett tervezve. Legapróbb részletekig kidolgozott és valódi gyermek ruhára emlékeztet. Csodaszép ruhácska Corolle játékbaba részére lágy, de minőségi anyagból készült, mely nagyon kellemes a tapintásra.

Kivételes ruha szett blúzból és nadrágból rengeteg új élménnyel ajándékozza meg a kicsiket. Bájos ruhácskákkal mindig nagy örömmel vág neki csemetéje a babázásnak. Tökéletesen kidolgozott részletei és az elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. A Corolle ruhák tisztítása kézi mosással ajánlott max40°C-on, mosásnál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ruhadarab játékbaba részére
  • virágos blúz nadrággal
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 24 hó kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.