Ruházat Dress TropiCorolle Bébé Corolle 30 cm játékbabának 18 hó-tól

Termék leírása

Itt az idő csinosba bújni! Csodaszép Dress TropiCorolle Bébé  ruházat játékbabára a francia Corolle vállalat műhelyéből a babázást még izgalmasabbá varázsolja. Egyedüli webáruházként nem csupán elbűvölő Corolle játékbabát kínálunk csemetéje részére, de számos kiegészítőt is csodaszép dizájnban kivitelezve. Bájos kék ruhácska trópusi motívummal tökéletesen illik a 30 cm nagyságú Corolle játékbabákra. Corolle játékbabára szabott ruhácska részletekig kidolgozott és valódi ruha benyomását kelti. Ez az elragadó öltözet minőségi anyagból, mely nagyon kellemes élményt nyújt a tapintásra,

Kivételes ruhácska rengeteg újdonságot visz a kicsik életébe, játékbabájuk annyira stílusos lesz, mintha divatbemutatóról érkezett volna meg. Csodálatos Corolle ruhákba mindig szívesen öltözteti majd kis dadusa kedvenc játékbabáját. Tökéletesen kidolgozott részletei és az elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. A Corolle ruhák tisztítása kézi mosással ajánlott max40°C-on, mosásnál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ruhácska Corolle játékbaba részére
  • kék ruha trópusi motívummal
  • 30 cm magas játékbabára alkalmas
  • 18 hó kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Színkék
Ajánlott baba magasság30 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.