Ruházat Dress Pink Bebe Corolle 30 cm játékbabának 18 hó-tól

Termék leírása

Ideje kiöltözni! Cicomázza ki játékbabáját a Dress Pink Bébé ruhával a francia Corolle gyártótól. Egyedül nálunk szerezheti be a világ legcsodálatosabb játékbabáját, amely számos kiegészítővel bővíthető. A gyönyörű rózsaszín ruha 30 cm magas Corolle játékbabára alkalmas. Az arany részletekkel díszített rózsaszín ruhácska tökéletesen ki van dolgozva és valósághű benyomást kelt. Minőségi anyaga tapintásra nagyon kellemes. A kivételes ruhácskával, amely úgy néz ki akár egy divatműhelyből származó darab, kislányának sok élményben lesz része.

A csodálatos Corolle rózsaszín ruhácska részletekben gazdag, elsőosztályú anyagokból készült és hozzájárul a fantázia, tapintási érzékenység és kommunikációs készségek fejlődéséhez. A szerepjátékok révén segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősségteljesen cselekedni. A számos Corolle kiegészítőnek a kislányok öltöztethetik, etethetik, álomba ringathatja vagy fürdethetik játékbabájukat. A Corolle játékbaba kézzel mosható max 40 fokon, mosásánál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • Corolle játékbaba ruha
  • rózsaszín ruha mintával
  • 30 cm magas játékbabának
  • 18 hónapos kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság30 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.