Ruhácska Overall Dress Denim Ma Corolle 36 cm játékbabának 4 évtől

Termék leírása

Itt az idő csini ruciba bújni. Csodaszép Overall Dress Denim ruhácska játékbabára a francia Corolle gyártó műhelyéből a babázást igazi élménnyé varázsolja. Egyedüli webáruházként nem csupán elbűvölő Corolle játékbabát kínálunk csemetéje részére, de számos kiegészítőt is csodaszép dizájnban kivitelezve. Nagyon szép farmer ruha virágmintás övvel tökéletesen illik a 36 cm nagyságú Corolle játékbabákra. Kantáros ruhácska gombokkal tökéletesen kidolgozott, szinte valódi gyermek ruhácskára hasonlít. Ez az egyedi ruhácska Corolle játékbabára lágy, de minőségi anyagból készült, mely nagyon kellemes érzést nyújt a tapintásra. 

Kivételes farmer ruha Overall Dress Denim első pillantásra igazi egyedi tervezői darabnak minősül, rengeteg újdonságot visz a kicsik életébe. Csodálatos Corolle ruhácskába bájos övvel mindig szívesen öltözteti majd kis dadusa kedvenc játékbabáját. Tökéletesen kidolgozott részletei és az elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. A Corolle ruhák tisztítása kézi mosással ajánlott max40°C-on, mosásnál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ruhácska Corolle játékbaba részére
  • farmer ruha övvel
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 4 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Színfekete
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.