Ruhácska Polo Dress Pink Ma Corolle 36 cm játékbabának 4 évtől

Termék leírása

Stílusos Polo Dress Pink ruhácska Ma Corolle játékbaba részére a francia Corolle gyártó műhelyéből a babázást igazi divatbemutatóvá varázsolja. Egyedüli webáruházként csodaszép ingruhába öltöztetjük kislánya kedvenc játékbabáját. Az ing szabású ruhácskát gombok díszítik és vékony rózsaszín csíkok teszik a nyár kedvenc outfitjévé. Ruhácska tökéletesen illik a 36 cm nagyságú Corolle játékbabákra. Ma Corolle játékbabára szabott ingruha részletekig kidolgozott és valódi ruhácska benyomását kelti. Ez az elsőosztályú Corolle ruhácska lágy, de minőségi alapanyagból készült, mely nagyon kellemes érzést nyújt tapintásra. 

Csodálatos nyári Polo Dress Pink ingruha rózsaszín csíkokkal sosem fog csalódást okozni, bármikor is ölti kislánya kedvenc játékbabájára. Tökéletesen kidolgozott részletei és az elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. A Corolle ruhák tisztítása kézi mosással ajánlott max40°C-on, mosásnál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ruha Corolle játékbaba részére
  • ingruha rózsaszín csíkokkal
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 4 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.