Ruha szett Sweater&Skirt Ma Corolle 36 cm játékbabának 4 évtől

Termék leírása

Stílusos Sweater & Skirt ruha szett játékébaba részére a francia Corolle gyártó műhelyéből a hétköznapi babázást igazi divatbemutatóvá varázsolja. Egyedüli webáruházként nem csupán cuki Corolle játékbabával ajándékozzuk meg csemetéjét, de rengeteg kiegészítővel és tartozékkal is, melyek nélkülözhetetlenek a babázáshoz. Csodaszép krém és fekete színkombinációban pompázó ruha szett szoknyából és pulcsiból áll, sportos-elegáns outfitbe a gyerkőcök azonnal beleszeretnek. Ruha szett tökéletesen ráillik a 36 cm nagyságú Ma Corolle játékbabára. A ruha szett apró részletekig kidolgozott, valódi gyermek ruhácskára emlékeztet. Ez az elsőosztályú ruha szett lágy, de minőségi alapanyagból készült, nagyon kellemes érzést nyújt tapintásra. 

Csodás Sweater & Skirt fekete szoknya és krémszínű pulcsi szett első pillantásra mintha a leghíresebb divattervező kezei közül került volna ki, rengeteg új élményt nyújt a gyerkőcöknek. Tökéletesen kidolgozott részletei és az elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. Corolle ruha szett mosása 40°C vízben ajánlott kézzel és folyékony mosószerrel.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ruha szett Corolle játékbabára
  • szoknya és sportos pulcsi
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 4 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Színfekete
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.