Sátor természetes Indoor&Outdoor Teepee Evolutive Smoby magasságilag állítható 159-184 cm textil függönnyel UV szűrő 2-8 éves gyerekeknek

Termék leírása

Lepje meg csöppséget a francia Smoby gyártó időtlen játékaival. A Teepee Evolutive sátor egy fantasztikus játéksátor, amely 2-8 éves gyerekeknek lett kitalálva. Masszív dupla falai ellenálĺó műanyagból készültek, amely beltéren, kültéren egyaránt használható. Az UV szűrő megvédi a sátor felületét a kifakulástól. A valósághű indiánsátor első látásra elnyeri a gyerekek tetszését, segítségével elmerülhetnek a fantázia világában és cimoráikkal és testvéreikkel együtt remek szórakozásban lesz részük.

A sátor magassága a gyermek igényei illetve a környezet lehetőségei szerint állítható. Beltérben a sátor méretei 121*127 cm, magassága 159 cm. Magasabb gyerekek esetében, illetve kültéren a méretei 140*147 cm, magassága pedig akár 184 cm állítható. A sátor műanyag részei a kidolgozott egymásba illeszthető részeknek és nagy műanyag csavaroknak köszönhetően gyorsan összerakható. A sátor súlya 13 kg, tisztítása és szállítása egyszerű. A sátor falain dizájnos nyílások találhatók, melyeken keresztül friss levegő áramlik a teepeebe a forró nyári napokon. Ugyanakkor lenyűgöző napsugaras hatást keltenek.

Az indián teepee praktikus bejáratát zöld függöny takarja, amely nedves kendővel tisztítható. A beépített függöny tépőzáras rögzítéssel rendelkezik, ennek előnyét szeles időben illetve titkos megbeszélések esetén értékelik majd a gyerekek. A sátor beltere 2 rakodó boxal van ellátva, amelyben a kedvenc játékok találnak helyet. A játéksátor éveken át kitart és a gyermekek biztonságos kuckója lesz. A gyerekszobában természetbeni hangulatot teremt, kültéren az udvar és kert dísze. Felülete tapintásra nagyok kellemes.

A Smoby sátorral a gyerekeknek élményteljes játékban lesz részük, amely ösztönzi a kicsik fantáziáját és képzelőerejét. hozzájárul a szocializáció, kommunikációs és beszédkészség fejlesztéséhez. A sátor egész évben használható, sőt a kis indiánok á tis aludhatnak benne. Az egyedi élményeket az ergonomikus megoldás és elegendő játéktér is tetézi. A francia tervezők a sátor szerkezetét valódi indián sátorok alapján tervezték meg.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és garantálják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek147*140*184 cm
Termék magassága159-184 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg13,0 kg
Színbézs
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.