Serpenyő Bubble Cook Écoiffier Edényekkel 18 kiegészítővel rózsaszín 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier gyermek Bubble Cook serpenyő egy gyönyörű és modern kiegészítő, mely felvillanyoz minden játékkonyhát. Serpenyő Bubble Cook gyerekeknek minőségi műanyagból készült, mely ellenálló, magasan minőségi és biztonságos kicsik számára. Gyermek serpenyő 18 stílusos kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egy játékkonyhából sem. A gyermek Bubble Cook edényekkel csöppségei sok mókás és szórakoztató pillanatot fognak átélni.

Francia Écoiffier vállalat egy elismert vállalat, mely minőségi és biztonságos gyerekjátékok gyártásával foglalkozik csemetéink számára. Serpenyő kiegészítőkkel megfelel az európai szabványoknak. Gyermek serpenyő kiegészítőkkel főleg kislányoknak ajánlott 18 hónapos kortól. Bubble Cook gyermek serpenyő szép rózsaszín színben tündököl áttetsző fedőve, mely alatt modern és színes konyhai kiegészítőket talál a gyerkőc. A serpenyő átmérője 20 cm és 9 cm magas.

Serpenyő színes edényeket rejt, melybe 2 lila tányér, 2 villa, 2 kiskés rózsaszín színben, 2 narancssárga pohár, 2 rózsaszín csésze zöld alátéttel, 2 rózsaszín teáskanál 4 edény különféle nagyságban zöld és lila színekben lettek kivitelezve. A kiegészítők együtt nagyon szépen mutatnak és a játékkonyhákat még szebbé varázsolják. Az edények használat után szépen elrakhatóak a serpenyőbe, de a serpenyő is használható külön, mint konyhai kiegészítő.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek32*20*9 cm
A csomagolás méretei60*40*30 cm
Tömeg0,27 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.