Kreatív alkotás Nature Friends Sketchbook Asuka Art Educa csipkerózsika kifestő szinesceruzákkal 7 évtől

Termék leírása

Kreatív alkotás Nature Friends Sketchbook Asuka Art egy modern kreatív szett a spanyol Educa vállalat műhelyéből minden ügyeskezű gyerek, de főleg kislányok részére már 7 éves kortól. Ebben a csodaszép készletben található 45 lapból álló füzet ábrákkal, melyeket a gyerkőcök saját fantáziájuk szerint fognak tudni kiszínezni a csomaghoz tartozó 5 színesceruzával, illetve vidám matricákkal is díszíthetik elképzeléseik szerint. Rendelkezésükre áll 310-darabos matrica készlet, sablonok 80 lehetőséggel, 3 alapmintával és kártyák a rajzoló technika gyakorlására. Fiúk és lányok nagy örömmel vetik bele magukat a színek világába együtt a Csipkerózsika társaságában. 

A kreatív készlet színes ábrákkal legjobb ajándék azon ötletgazdag gyerkőcök részére, akik imádnak új dolgokat kipróbálni, alkotni, tervezni, megvalósítani és kreatív alkotóvággyal rendelkeznek. Minden elem minőségi alapanyagból készült, gyermeke lehetőséget kap leleményességét és elképzelőerejét megmutatni az alkotás során. Kreatív készlet nagyon jó hatással lesz a gyerekek összpontosításának, türelmének és logikus gondolkodásmódjának fejlesztésére. A színezés szintén hatással van a finom motorika fejlődésére. Kreatív készlet Csipkerózsika nagyon hosszú ideig lefoglalja majd csöppségét.

Kreatív játék serkentően hat a fantázia és elképzelő fejlődésére is. Felerősödik a kicsik figyelme a részletek iránt, többrétűen fejlődnek játék közben. A spanyol Educa vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek nem csupán szórakoztatóak, de oktató és fejlesztő hatással is bírnak. Főleg a képkirakók és társasjátékok gyártására specializálódott. Az Educa vállalat kínálatában számos oktató, fejlesztő társasjátékot és képkirakót talál minden korosztály részére, melyek nem hiányozhatnak az Ön gyűjteményéből sem. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor7 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei26*24*31 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.