Salátabár 100% Chef Écoiffier tállal szárítóval ízesítőkkel és 21 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Salátabár 100% Chef egy kiváló játék készlet minden gyerkőc részére már 18 hónapos kortól. A kis kuktákra 21 darab kiegészítőből álló készlet vár, melyekből testvéreik és szeretteik számára a legfinomabb salátát tudják majd elkészíteni. A készlet részét képezi minőségi saláta szárító, keverőtál, ecet és olaj ízesítéshez, salátalevelek, gomba, paprika, paradicsom, mustár és konyhai eszközök. Ezeknek a nagyszerű kiegészítőknek köszönhetően a salátabár máris megnyitja kapuit. A bár szívesen fogadja a vendégeket, ahol a kis szakácsok megmutathatják a magukban rejlő konyhai tehetséget és betekintést mutatnak a titkos elkészítésbe is. Egész készlet kiváló kiegészítő játékkonyhákba, büfékbe, boltokba vagy akár kávézókba, de magában is hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni. 

A salátabár azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Továbbá a játék menü készlettel fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek. Az egyes kiegészítők minőségi műanyagból lettek legyártva lekerekített élekkel. Saláta szett hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni, rengeteg mókás élmény vár rájuk. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek42*35*13 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,7 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.