Tricikli smarTrike fogantyúval rózsaszín

Termék leírása

Gyerek tricikli a minőséges tricikliket gyártó SMART TRIKE cégtől, nagyon szép rózsaszín-lila színkombinációban pompázik és szilárd fém konstrukcióval készült, melyet tartós műanyag elemekkel kombináltak. A SMART TRIKE gyerek tricikli egy ideális jármű azon gyermekeknek, akik már a korai életszakaszban kalandokra vágynak és ebben a szülő segítő kezet nyújthat. Ez egy fantasztikus és minőséges tricikli vezetőkarral, melynek magassága állítható és a szülő könnyedén irányíthatja a járműt. A tricikli vidám és élénk színekben pompázik, amely elvarázsol minden kislányt és kisfiút. A SMART TRIKE már 15 hónapos kortól ajánlott és az eltávolítható részeinek köszönhetően a tricikli folyamatosan alkalmazkodik gyermekéhez egészen 36 hónapos koráig, míg készen nem áll az első biciklijére.

A kiegészítői közé tartozik a napellenző is, amely megvédi gyermekét a káros napsugaraktól. A tricikli gyermekével együtt nő és a korához megfelelően alkalmazkodik. A jármű első részén egy kulacstartó kosár helyezkedik el. A biztonságért a hárompontos biztonsági öv kezeskedik és a kényelmet az ergonomikusan kialakított ülés biztosítja. A tricikli stabil és könnyedén megbirkózik az út kisebb egyenlőtlenségeivel. Az első hónapok során a szülő irányítja a triciklit a teleszkópos vezetőkar segítségével. Később, ha a gyermek már elég nagy az önálló vezetésre, a vezetőkar könnyen leszerelhető szerszám nélkül is. A tricikli kerekei műanyagból készültek gumicsíkkal a középső felületen, csendes a forgásuk, a kerekeknek köszönhetően a SMART TRIKE tricikli nagyon stabil.

Az első kerék meghajtása szabadonfutó, melynek köszönhetően a szülő tudja irányítani a triciklit a vezetőkar segítségével. A konstrukciója fém melyet ütésálló műanyaggal kombináltak. A hátsó billenthető kosár rakodótér ként szolgál és később játékra is használhatja a gyerkőc. A SMART TRIKE egy minőséges és szép gyerek tricikli, amely egyaránt alkalmas kisfiúknak és kislányoknak is, akik örömmel fedezik fel a világot. A tricikli vezetése nem csak szórakozás, használatával a gyermek erősíti az izomzatát, ami a természetes fejlődéséhez elengedhetetlen. A SMART TRIKE tricikli márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli gyártó márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülőkormány innovációját. A SMART TRIKE világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évenként millió triciklit ad el, ami garantáltan biztosíték a minőségre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.